Skip to content

Въздействаща комуникация по проблемите на имунизациите

“Въздействаща комуникация по проблемите на имунизациите” – с тази тема на 17-и юни в София Фондация Астра Форум проведе професионален тренинг с лекари. Целодневната среща на двайсетте участника модерираше Бойко Боев.

В програмата бяха включени реални казуси от практиката на медицинските специалисти, които се обсъждаха. Вдъхновени от водещия, участниците активно се включиха в обсъждането им и предлагаха различни подходи на колегите си.

“Въздействаме винаги! “ – с това тренера Бойко Боев провокира споделянето на случаи, в които общуването лекар-пациенти е неефективно. И демонстрирайки на участниците техники и прийоми, които всеки може да опита с пациентите си, представи модели за успешна комуникация. И завърши с “Практика, практика, практика! “

Провеждането на дискусията е част от поредица такива, които Фондацията организира в различни областни градове с подкрепата на Българското сдружение по иновативна медицина, Фондация Америка за България, представителствата на UNICEF и СЗО в България, АрФарм и в партньорство с Министерството на здравеопазването.

Всички аспекти на комуникацията по проблемите на имунизациите бяха поставени в контекста на имунопрофилактиката и ангажимента на лекарите да поставят ваксини на своите пациенти.  

Фондация Астра Форум планира през есента провеждането на Национален форум по ваксинопредотвратими заболявания, на който да събере на едно място специалисти, чиято дейност е свързана с профилактиката, диагностиката и лечението на тези заболявания.

Подкрепете ни сега

Лесно и бързо! Без минимален превод!